Sagsnr.: J10538 
Krakow, Krakow / Tatrabjergene, POLEN 
Leje for 1 uge: fra 1400 DKK  
 
Billeder
Lejlighed fra balkonen
 
Fakta
Type:   Lejlighed
Udlejertype:   Privat udlejning
Personer:   6
Størrelse:   50 m2
Værelser:   2
   2Stuer
   1Spisekøkken
   1baderum
Byggeår:   1965
Nyistandsat:   2007

Beskrivelse
Krakow centrum - billigere end hotel
Lys og dejligt indrettet lejlighed med 6 sovepladser. Velegnet til familier eller to par. Ideelt beliggende på stille gade i gå-afstand fra alle Krakows attraktioner: Kulturoplevelser, cafeer, billige indkøb, spændende bygningsværker, byparken og meget mere. Den lokale markedsplads og parkeringsmulighed er lige om hjørnet.
Gadenavn til beliggenheds-søgning: Oskara Kolberga (Krakow)

Lejligheden har store vinduer mod vest med eftermiddagssol og aftenhimmel. Hyggelig lille balkon, dejligt badeværelse og praktisk køkken. De 2 stuer har ialt 3 dobbelte sovesofaer. Vi har KUN haft tilfredse gæster. Ring eller skriv og få yderligere beskrivelse. Kan også lejes i korte perioder. Skiftedag i højsæsonen er som regel søndag, uden for højsæsonen efter aftale.

EN ANBEFALING FRA GÆSTEBOGEN:
"Sikke et dejligt sted at tilbringe sin ferie. Lejligheden er bare super - ja, faktisk endda endnu bedre end vi havde forestillet os. Dejligt at her også er så rent og pænt. Krakow er en fantastisk by - ingen andre steder vi har været mødes gammelt og nyt i så smuk sameksistens. Historien lever i hver en afkrog af byen og man kan powershoppe LÆKRE ting! Polakkerne er et venligt, imødekommende og meget tålmodigt folkeæfrd der bærer over med vores komplette mangel på sprogkundskaber og gladeligt hjælper med at få rede på sporvogne og ruter.".
Beliggenhed af bolig i POLEN

Faciliteter
Elektronik
 CD, Internet, Radio, TV.
Køkken
 El-kedel, Kaffemaskine, Køleskab m. frys, Ovn, Komfur.
Helse/bad/bryggers
 Vaskemaskine.
Øvrigt indendørs
 Sengelinned, Håndklæder.
Udendørs
 Balkon, Parkering.
Sanitet
 Vand: Varmt og koldt
Toilet: WC
Bad: Karbad og bruser
 
Diverse
Rygning
 Ikke tilladt.
Adgangsforhold
 Uegnet for gangbesværede.
Støj
 Ingen støj.
Allergikervenligt
 Ej oplyst.
Husdyr
 Tilladt.

Omgivelser
 
Afstand til Strand >10 km     Afstand til Badeland3 km     Afstand til Skov >10 km     Afstand til Indkøb0.1 km     Afstand til Rest./Cafe0.1 km     Afstand til Skiområde >10 km     
 
Aktivitetsmuligheder i nærheden
Bowling, Biograf, Badeland.

Øvrige aktivitetsmuligheder
Stort indendørs badeland, kongeslot, flotte kirker, arkitektur, mange shoppingmuligheder til gode priser, restauranter, cafeer, teater, opera, natklubber, museer, Auschwitz, saltmine, borgruiner.
 
Seværdigheder
Krakow er en af Polens flotteste byer og tidligere hovedstad og kongeby. De fleste bygninger undgik ødelæggelser under krigen, og er siden blevet flot istandsat. Spielbergs film, Schindlers liste, blev da også optaget i Krakow, og den gamle jødiske bydel Kazimierz, der netop nu oplever en væsentlig opblomstring, er absolut et besøg værd. Besøg også markedspladsen Rynek med de mange butikker, fortovscafeer mm, samt det gamle kongeslot Wawel, altsammen i gå-afstand fra vores lejlighed. Man kan sagtens bruge hele ferie på bare at opleve og være i byen.

I omegnen kan man besøge koncentrationslejren Auschwitz/Birkenau samt saltminerne i Wieliczka med bl.a. en underjordisk kirke hugget ud i saltsten. Tatry-bjergene 50-100 km syd for Krakow har en fantastisk natur og er et glimrende sted for vandreture. Her ligger også et af Central-europas kendteste skisportssteder Zakopane.

 
Rejseinformation
Nærmeste større by
 Krakow,  afstand 0 km
Nærmeste banegård
 Krakow,  afstand 1 km
Nærmeste lufthavn
 Krakow,  afstand 20 km
Nærmeste lufthavn (Int.)
 Krakow,  afstand 20 km

Billig fly direkte fra København med Norwegian air.
Vil man køre selv, vil man fra Jylland typisk køre over den dansk-tyske grænse til Berlin, og derfra videre til Krakow. Fra Sjælland vil man typisk sejle over Gedser-Rostock, og derfra køre mod Berlin. Fra Berlin er der ca. 600 km. til Krakow, hvilket i effektiv køretid kan gøres på 4-6 timer.
Vejene i Tyskland er glimrende, og i Polen er det meste af strækningen nu også motorvej.

Priser og ledighedsperioder

2018
Sæsonpris pr. uge
Oversigt
Skiftedag: Lørdag
 

2019
Sæsonpris pr. uge
Oversigt
Skiftedag: Lørdag
 

Øvrige omkostninger
Depositum
  (500 DKK  pr. lejemål)
Slutrengøring
 Slutrengøring betales særskilt, pris: 250 DKK 
Forbrug
 
Forbrug der ikke er særskilt prissat er inkluderet i lejeprisen
Tilvalg
 
Sengelinned:50 DKK pr. person første uge
Sengelinned:0 DKK pr. person efterfølgende uger
Rabat ved langtidsleje
 Ved leje i minimum 2 uger ydes en rabat på 25 procent af lejeprisen
Øvrigt om økonomi
 VÆLG SELV ANTAL DAGE OG SKIFTEDAG: Vi lejer også ud i kortere perioder end 1 uge, og du kan som regel selv vælge skiftedag. Ring/skriv med dine ønsker, så får vi det til at passe!

Ved leje i to uger giver vi 25% rabat.
25% af lejeprisen betales når I bestiller huset. Resten betaler I senest 6 uger før lejeperiodens start, samtidig med et depositum på kr. 500,-. 14 dage før lejeperiodens start sender vi jer nøgle og kørselsvejledning, samt detaljerede oplysninger om lejligheden. Når vi modtager nøglen retur, og lejligheden er afleveret i samme stand som den er overtaget, refunderer vi det fulde depositum.

Ved afbestilling refunderes de første 25% af lejen ikke. Hvis I afbestiller senere end 3 uger før lejeperiodens start, refunderes 50% af den resterende leje. Hele det indbetalte depositum refunderes.
Kontaktinformation

Udlejer

Navn: Joanna og Jens Bo Nielsen
adresse: NB: Kontakt os direkte. BRUG IKKE BOOKING-FUNKTIONEN NEDENFOR - beskeden når ikke frem til os.
Land: DANMARK
Telefon: 59 47 17 66
Email: 2nielsen@privat.dk
Bestil feriebolig hos udlejer her: Booking
 
Udlejer kan kontaktes på følgende sprog
:
  Dansk.


        
www.hometrotters.com
Hometrotters • Udsigten 6, DK-3390 Hundested